Több óra, két offroados, két kötél, csörlő kellett a pick-up megmentéséhez. Balul sült el a tesztelés...

A Nissan Navara épp ma ment vissza az importőrhöz, 1 hétig teszteltük. Kollégám, Zsolt a hétvégén terepre merészkedett vele, de a megfelelő gumik hiányában egy patak közepén hagyta a vasat... Csak hosszú küzdelem árán sikerült kihúzni, hogy aztán hazafelé újra elakadjon...

A két napig takarított Navara történetét és a fotókat itt olvashatjátok el!

Rám várt a feladat, hogy mezítláb bemásszak az autó elé a fél méteres vízbe, és vak sötétben kitapogassam a vízszint alatt leledző vonószemet, majd ráakasszam a kötelet. Könnyebben ment, mint gondoltam, visszamásztam a verdába, és elkezdtük kihúzni az autót. Vagyis megpróbáltuk. Az öklömnyi vastag kötél ugyanis megadta magát, középen kettészakadt, az autó meg sem moccant.

Címkék: nissan

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr951884255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pickapu 2010.03.31. 18:54:58

Na fasza. Ezzel az erővel kerék nélkül is bele lehetett volna küldeni a patakba zúgatni azt a bivajerős motort. A gyári Navara amúgy sem terepjáró, hanem egy könnyű terepre való összkerekes kisteher (nem is értem a vajbőrt benne), de országúti gumival sáros patakmederbe ereszteni egy kicsit azért meredek vállalkozás. Oda inkább egy rövid kocka-Patrol kellett volna megfelelő papucsokkal.
Az éjszakai hideg gyógyiszapfürdő viszont valószínűleg jó tanító volt. :)

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2010.03.31. 18:57:26

@pickapu: az biztos. hát ki kellett próbálni, hogy mit tud - ezt már nem. a vajbőr belső meg annak szól, hogy ez a luxusverzió - az L200-ból is az volt nálunk, ebből is. ezeket adják ki normál tesztre. ha terepre kértük volna, biztos mást és más gumival kapunk...

pickapu 2010.03.31. 19:16:50

...A bivalyt meg rosszul írtam...

1kutya 2010.04.02. 23:23:10

@gio: no igen, a 3 tonna az 3 tonna:-DDD

egyébként a mienk ennél mélyebb csatornán átmegy, igaz a bridge 2funkciós gumijai vannak rajta (ezeket a fosokat a vételkor azonnal lecseréltük róla).
süti beállítások módosítása