Ritka autók az Oldtimer Expón!

 2010.04.16. 15:31

Nyitás előtt jártam végig az Oldtimer Expót, régi ismerősök és újoncok egyaránt voltak. Galéria és egy kis játék belül!

A kiállításra vasárnap Juhász Marci is kilátogat, hogy a végét is elkapja. Addig autók épülnek és emberek töltik meg a csarnokot.

A rendezvényről az Autolabornak készített galériát ajánlanám a figyelmetekbe. Ha feltöltitek saját fotóitokat akármelyik megosztóra, kommenteljétek be vagy küldjétek el emailben, és mind az Autolaborra, mind pedig a blogra kikerülnek a linkek.

Az előbb egy kis játékról is szóltam - aligha jelent majd nagy kihívást legtöbbeteknek, de fotóztam néhány autót és részletet, amelyekről ki kellene találni, hogy mi is látható a képen. Ha rájuk kattintotok, megnőnek (viszont a minőségük nem javul sajnos... borzalmas fényviszonyok uralkodnak, mármint fotózási szempontból). 

1.)

2.)

3.)

4.)

Oldtimer Expo 2010 - galéria!

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr621927048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flat-6 2010.04.16. 16:10:00

1. Citroen SM
2. Jaguar XJS
3. Ferrari Dino 206/246
4. Buick Riviera "boat-tail"
süti beállítások módosítása