Mond valamit a Csonticar neve? Inkább felidegesít, ha egy Suzukit "idős hölgy" vezetett előtted? Feltűnt már, hogy a német orvos Mercijének mindkét oldala bal? 

Indítottunk egy blogot a legkirályabb, leggázabb, legérdekesebb, legnemmindennapibb (...) autós hirdetéseknek!

Autós hirdetések viccesen - kattints ide!

A blog RSS feedje egyúttal ide is kikerül, remélem, sok itteni olvasóval ott is összefutunk majd. A blog célja csupán annyi, hogy nevessünk, szörnyülködjünk egy jót 1-1 autóhirdetésen, és természetesen az általatok talált bugyuta aprókra is vágyunk!

"DR. MIKOLA ISTVÁN BETELEFONÁLT A CSONTICARBA, HOGY AZ EGÉSZSÉGÜGYI REFORM KERETÉBEN KÖTELESEK VAGYUNK ELHELYEZNI EGY DEFIBRILLÁTORT A TELEPHELYÜNKÖN A BEJÁRAT MELLÉ. EGYSZERŰEN NEM BÍRJA AZ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR AZ ELLÁTÁSÁT A SOK INFARKTUSOS BETEGNEK, AKIKET TŐLÜNK SZÁLLÍTANAK BE MIUTÁN LÁTTÁK AZ ÁRAINKAT. JOBB HA A CSONTICAR PONT HU-T IS VALAMI EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNY KÖZELÉBEN NÉZEGETED, NEHOGY BAJ LEGYEN!"

Címkék: autó van eladó

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr282241570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dáwid 2010.08.23. 19:08:10

Jah... Csontiék marketinges emberkéje valami kemény cuccon van... Autótemetőn is van egy remek hirdetés. Remekül megmutatja hogy egy jó kereskedés hogyan reklámozza magát...
süti beállítások módosítása