Tesla Roadster

 2010.05.02. 13:41

Visszafogottabb kinézetű, mint a TAG Heuer változat. Újabb troliautó Budapesten, igaz, a fotó nagyjából egy hete készült. Könnyen lehet, hogy a TAG Heuer Sport változattal érkezett, de az is lehet, hogy csak magától tévedt erre ez a német rendszámos jármű.

Címkék: tesla

Nem mindennapi fogás, ráadásul ez az első 458 Italia, amit lefotóztunk!Szokatlanul lelkes levelet kaptam Marcitól, ám a fotó megmagyarázza a hevült hangulatot! Az SLR McLaren mellett a blog történetének (és Marci gépének) első Ferrari 458 Italiája látható!Fontos…

Címkék: mercedes ferrari mclaren

Nagy elmék, ha találkoznak, ugye...A két brit főúr között egy biciklis sem férne el, persze nem kell mondani, a srácok nem így parkoltak le...Ugyancsak Londonból érkezett a kép.Bentleyből ezzel együtt már 9-et mutattunk be a blogon, ezzel a Ferrari és az Aston Martin mellett a 3.…

Címkék: bentley

Aston Martin DB9 Volante

 2010.04.29. 15:23

A londoni utcakép elmaradhatatlan tagja! A fotó Londonban készült, ahonnét ma még egy képet megmutatunk nektek, két angol lord főszereplésével. A Volantéról mit mondjunk... elég ránézni, és megkívánjuk... Mint egy jó tál kaját!

Címkék: aston martin

Bentley Continental Flying Spur

 2010.04.26. 20:13

Imádom a matt autókat, nem lehet betelni velük. Vagy hát talán be lehet, tudja a fene... Egy matt piros Suzuki Stiftet tuti nem raknánk fel :) Ennek az osztrák Bentley-nek magyar háttér jutott, a következő két fotónk viszont Londonból érkezik!

Címkék: bentley

süti beállítások módosítása