Porsche Panamera Turbo

 2011.02.02. 16:31

Semmi baj a külföldi rendszámos magyar autókkal. Mindegy, milyen felségjelzés alatt, csak tűnjenek fel Budapesten!

Nagyobb kép az autóról

Álljon itt emlékül a "Porsche Centrum Budapest" keretbe foglalt szlovák rendszám annak a rendszernek, amely milliókat próbál kikerülhetően és indokolatlanul lehúzni azokról, akik drága, régi vagy új autókat vásárolnának.

Ezzel ugye minden dominó dől. Nem kell fizetnie a parkolásért, az autópályáért, a gyorshajtásért... Komolyan, mi szól ellene? Egy 10 éves, 5-ös BMW regadója drágább, mint maga az autó.

Szerintem is bekaphatják. Tisztelet azoknak, akik mindezek ellenére vállalják, hogy 30-40 milliós autóikra felrakják a magyar rendszámot. De megértjük azokat is, akiknek ehhez semmi kedvük...

Címkék: porsche

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr542633774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toncsi64 2011.02.02. 18:38:14

A gép szép.Ami pedig a külhoni rendszámokat illeti, puhák a hatóságok. Értem én, hogy nem megfoghatóak a tulajok, de egy kis "zaklatás" lehet hatékony lenne. A rendörök sűrübben ellenőriznék, esetleg felhívnák az APEH figyelmét a delikvensre. Azok egy picit elbogarásznának nála, stb.
Ha ennek híre menne, talán leszoknának az ilyen rendszámokról és még az a baleset is előfordulhatna, hogy a "szervek" is találnának némi bevételt...

toncsi64 2011.02.02. 18:42:21

Természetesen a fentieket csak az egyszerü júzerekre alkalmaznám. A gazdasági és politikai elitünket nem szabad ilyen zaklatásnak kitenni :)

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2011.02.03. 17:28:43

@toncsi64: ezzel ugye az az egy baj, hogy "milyen alapon" - persze értem én, hogy egy legális problémára adnál legális válaszokat, és talán igazad is van.

de jobb volna, ha a joggyakorlat lenne esetleg normális. hogy ne kerüljön milliókba egy autó REGISZTRÁCIÓS adója... ugyan már...

de hát egy üres dvd-ért is száz forintokat kell fizetni, mert mindenféle idióta jogvédő szervezeteknek hagyjuk, hogy lehúzzák rólunk a sápot...
süti beállítások módosítása