Chevrolet Camaro

 2011.02.16. 14:58

Különösen ritka jószág, a márkától talán szokatlan színben.

Nagyobb kép a kocsiról

Ha nyerék néhány százmillió forintot, egy részét arra költeném, hogy valakivel karöltve kirepüljünk Kaliforniába, vegyünk 1-1 Mustang kabriót és Chevrolet Camarót, majd átvezetve Amerikán hajóra rakjuk őket a Keleti-parton, és míg a konténer átér a teherszállítón, mi hajón szeljük át az óceánt, komoly alkoholizálás mellett - többet ugyanis nem néznék a pohár fenekére. Mert akkor nem ülhetnék be akkor a kocsimba, amikor csak akarok...

Az igazsághoz annyi tartozik még, hogy a Mustanc kabrió biztos, a Camaro azonban... Szóval, versenyeztetném fejben egy Dodge Challengerrel, vagy egy új SRT-8-as Chargerrel, a franc egye meg. Vagy maximum kétszer fordulunk :) Ezt a kék árnyalatot biztosan elfelejteném, fehér lenne, a Mustang meg piros.

Címkék: chevrolet

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr562665477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2011.02.17. 12:02:46

@vancello: én nem igazán kedvelem a kék autókat, főleg nem a sportkocsikat...
süti beállítások módosítása