Premier! Az oldalon és Magyarországon is ez az első ilyen autó, nem véletlenül.

 

Nem véletlen a dolog, nem is nagyon várható második, ugyanis a világon összesen 100 ilyen fog csak készülni. A Premier4509 is egy, a mostanra szép számúvá nőtt Bentley tuningolók csoportjából. Exkluzív tuningcsomagokat készítenek az autóhoz, igaz sokszor már a jó ízlés határain túlra is átnyúlnak. Ez az autó még egész visszafogott, egyedül a felniválasztást lehetne kritizálni. Az autó egyébként eladó egy külföldi használtautó-portálon, több mint 80 millió forintért, ami nem kis pénz egy ilyen autóért!

 

Biztosan sokan mentitek le a fotókat. Nem vízjelezzük őket, nem teszem tönkre ezzel az élményt, amit szolgáltathatnak. Ha szabad, csak annyit kérnénk cserébe, hogy ahol leszedtek egy fotót, nyomjatok egy lájkot is, hogy minél többen ismerjék meg a blogot, és lássanak ritka autókat Budapesten!


Címkék: bentley

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr22844085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása