Ferrari combo Budapesten

 2011.05.07. 08:27

2 Ferrari egymás mellett, nem véletlenül!

Egy budapesti mélygarázsban akadtam rá erre a két különleges Ferrarira. Először csak a rendszámok hasonlóságára figyeltem fel, de később felvilágosítottak ,hogy egy tulajhoz tartozik a két autó. Sajnos általában a California van használatban, pedig az 550 sem lebecsülendő és van olyan kényelmes is, mint a California.

Biztosan sokan mentitek le a fotókat. Nem vízjelezzük őket, nem teszem tönkre ezzel az élményt, amit szolgáltathatnak. Ha szabad, csak annyit kérnénk cserébe, hogy ahol leszedtek egy fotót, nyomjatok egy lájkot is, hogy minél többen ismerjék meg a blogot, és lássanak ritka autókat Budapesten!

Címkék: ferrari

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr782884258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jubilleum 2011.05.07. 19:02:07

Hát én nem tartanám a helyében egy nyilvános parkolóban, szerintem ahhoz túl értékesek hogy ne legyen saját garázsuk. Persze egy adott tőke felett változik az ember érték rendje.
süti beállítások módosítása