Rolls Royce Ghost

 2011.04.27. 09:00

Jól fogyhat a "kis-Rolls", már a harmadik jár Pesten.

Nem hiszem, hogy nagy gondjai lehetnek a Rolls-Royce-nak a Ghost értékesítésével még így a válságvégi időszakban sem, mivel már Budapesten is legalább három megfordult. Jó mérce ez egy autó gyakoriságára, mivel ha már itthon is "gyakori", akkor a nagyobb világvárosokban hatványozott mennyiségben fordulhat elő.

Nem úgy kell tekinteni erre az autóra, mint az "olcsósított" Phantomra, hanem egy annál gyorsabb, könnyedebb, de nem kevésbé exkluzív modellre. Nem hiszem, hogy lenne olyan extra, amit ne lehetne megrendelni ebbe a Phantoméi közül. Valamint méretei miatt sokkal jobban kezelhető városban is, országúton pedig sokkal fürgébb. (nem mintha a Phantom ne lenne elég gyors) Szerintem ez az autó sokkal inkább a mai igényeket elégíti ki, mint a Phantom. (downsizing van mindenben...)

Biztosan sokan mentitek le a fotókat. Nem vízjelezzük őket, nem teszem tönkre ezzel az élményt, amit szolgáltathatnak. Ha szabad, csak annyit kérnénk cserébe, hogy ahol leszedtek egy fotót, nyomjatok egy lájkot is, hogy minél többen ismerjék meg a blogot, és lássanak ritka autókat Budapesten!

Címkék: rolls royce

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr262858594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borso 2011.04.27. 10:27:24

román rendszámú vazze, ezek szerint már nem is a szlovák rendszám a módi a magyar off shore adócsalók és tolvajok között???

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.04.27. 19:22:52

@borso: Hát igen. Ma Bp-en lassan több a Bukaresti rendszám mint a szlovák. Ez is B-s Ma reggel a 4S's előtt állt.

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.06.19. 07:59:05

A rendszam miert van kitakarva?
Milyen hatranya szarmazhat barkniek abbol,ha nincs kitakarva a lefotozott autojan ?
Az utcan is be kell csuknom a szememet, lenezek a tablara?
süti beállítások módosítása