Ferrari F430 Spider

 2010.03.19. 19:12

Más színben nem volt a raktáron?

Miután nap mint nap annyi szürke egeret látok mászkálni az utakon, megkértem Marcit, hogy mára egy szürke ritka autóval kedveskedjen nektek. Teljesítette a kérésemet, és így adva van az alkalom ahhoz, hogy puffogjak egy picit.

Mert a kép bizony csalóka: nem a piros az általános autószín, hanem az a metálszürke-seszín, amit az új és 5-10 éves autók döntő többségén látok. Ez a Ferrari is szürke, persze ez Ferrari-szürke, de mégis jobb lenne sárgában, fehérben, vörösben vagy feketében, nem?

Engem legalábbis jobban megfognak a színükben is eltalált kocsik, és a metálszürkét valahogy nem kedvelem.

Címkék: ferrari

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr101852954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I/I4R[ł 2010.03.20. 07:31:40

Maximálisan egyet értek. Itthon azért nem "mernek" rikító színű autót venni, mert félnek, hogy nem tudják később eladni. Kint, ahol nagyobb a piac, ott bevállalják, mert úgyis elmegy.
Erre jó példa egyismerősöm Porschéja. Matt fekete volt és tuningolt. Itthon nem talált rá vevőt, meghirdette Németországban és egy hét alatt elment, pedig nem olcsó autóról beszélünk. :)

kitfisto 2010.03.20. 22:17:12

ez nem igy megy a ferrarinal. mindent (a kulsotol a belsoig) a megrendelo szabhhat testre. amugy jo ez a fenyezes is csak hat igen nem a ferrari megszokott festese

kitfisto 2010.03.20. 22:21:31

@kitfisto: jaj ez lemaradt tehat a sofornek van egy kis izlesficama a szineket illetoen
:D

2010.03.23. 18:18:11

Szürke autót általában a kissebb értékvesztés reményében vesznek, de eggyetértek hogy kicsit azért annál nagyobb a piac hogy ennél meg kéne ragadni. Esküszöm néha felvidulok mikor meglátok mondjuk egy sárga Fabiát vagy 406 Coupét esetleg Fiat Barchettát. A gyártók sem igazán merik bevállalni ezeket a színeket, csak ez a színskála szűküléséhez vezet hosszútávon, mert szép a Jaguaron az a sötétzöld, de kékben (rendes kék, nem az a szürkés, haloványkékÖ még szebben mutatna, és ritkább. Lehet egyébként tényleg kék Jaguart rendelni, látott már valaki olyat? Na mindegy ez csak egy példa volt.
süti beállítások módosítása