Peugeot 207 RC - teszt!

 2010.04.06. 18:20

Elismerem, hogy határeset. De a 175 lóerős RC-ből tényleg kevés fut itthon. Most leteszteltük az egyiket - amit korábban az Origó már összetört...

A modellfrissített 207 RC – elődjéhez hasonlóan – az egyik legvisszafogottabb modell a Ford Focus RS és ST, Mazda3 MPS, Renault Clio RS, Opel OPC-k, SEAT Cuprák és Volkswagen GTI-k által uralt mezőnyben, az összes közül a legszolidabb autó, amely szinte leplezi teljesítményét.

A családos apukáknak persze továbbra is álom marad, de a tehetősebb fiatalok, akik a haverokon kívül maximum a barátnőt furikázzák napközben vagy esténként, véleményem szerint az egyik legjobb megoldás. Éppen azért, mert se nem túl gyenge, se nem túl erős – nem kell attól tartani, hogy egy óvatlan gázadás után a fél kerületben elmegy az áram, mert véletlenül kivágtak vele egy villanyoszlopot.

Címkék: peugeot

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr331899562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása