Ferrari F430 + Ferrari toplista!

 2010.08.24. 16:01

Nem lehet megunni őket! Külön öröm a Főtaxi a háttérben.

Abból a szempontból legalábbis öröm, hogy így egyértelműen felismerhető, hogy Budapesten készült a fotó. Országimázs, azt mondom én.

Mivel ez a 33. Ferrari a blogon, teljesen spontán kiválasztottam az 5 legjobb Ferrari-fotót, szigorúan a saját véleményemre alapozva.

5. helyezett - Ferrari 599 GTB
Mert félelmetesen jó a fotó, mégha kevés is látszik a kocsiból. Budapesti látványosságok a háttérben, elöl pedig a lényeg.

4. helyezett - Ferrari California + Ferrari 599 HGTE
Mert milyen már, hogy Budapest kellős közepén egy kereszteződésben két Ferrarit fotóz Marci?

3. helyezett - Ferrari F430
Mert az ország lakosságának jelentős része lakik panelházban, Ferrarit viszont csak 1-2 engedhet meg magának. Micsoda kontraszt!

2. helyezett - Ferrari California
Mert remek a fotó. Sokkal szebb rajta az autó, mint élőben, pedig arra sem lehet panasz. Ha kicsit jobban sikerült volna maga a kép, a 612 Scaglietti került volna a helyére. Mindkettő ajánlható háttérképnek!

1. helyezett - Ferrari F430 Scuderia Spider M
Mert valami elképesztően nagy fotó. Egészen apró Photoshop van benne, ezt bevallotta Marci, de én nem bánom, ha ettől még jobb lett a hatás, akkor megérte. Imádom ezt a képet, még jobb lenne talán, ha pirosban kúszna lefelé a Ferrari, de így is egy igazán jól elkapott momentum.

0. helyezett - Ferrari Monddme GT E!
Nem kell ragozni: ha neked más fotó tetszik a blogon közzétett Ferrarik közül, kommenteld be bátran, hadd örüljünk neki!
 

Címkék: ferrari

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr572244098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása