Ferrari California

 2010.03.02. 19:06

És igen, az első fecske: lehajtott tetővel közlekedő Ferrarit lőttünk a hétvégén Budapesten! 

A többesszám persze túlzó, hiszen mint az összes eddigi fotó, ez is Juhász Marci leleményességét dicséri. Az alábbi kommentárral kaptam a fotót: 

Megvan az idei első sportautó, ami nyitott tetővel közlekedett! És ráadásul egy Ferrari. A tulaj nagyon rendes volt, fél percre megállt az út közepén, nem érdekelte, hogy sokan állnak mögötte, sőt még a belsőről is tudtam képet csinálni. :)

Remélhetőleg senki sem haragudott ezért a fél perces kis pihenőért, egy Ferrarit mindenki szívesen nézeget hátulról. Az ígért belső fotó a cikk végében, az ígért rádióműsort pedig holnap tölthetik le!

Címkék: ferrari

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr931803605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biker_kolee 2010.03.02. 20:05:32

Azért jól nyomja a csóka! Autós kesztyű, Ferraris kabát, meg akkor gondolom Ferraris sapka is.

Respekt a megállásért is.

LSL 2010.03.02. 20:08:45

első képen látszik a sapka, és igen, valószínűleg az

nem kell rendszám az elejére, v hogy is van ez?

Jeff 2010.03.02. 23:10:14

@LSL: Nyilván kell, de az elejét elnézve nem nagyon lehet feltenni sehova. Az én autómmal ugyanez a helyzet (bár nem Ferrari) ezért nekem egy "hamis", szabálytalan kis matrica rendszámom van elöl. A szabályosat én sem teszem fel.
süti beállítások módosítása