Amikor elmeséltem egy autós újságírónak, hogy pont ott fotóztuk a Lancer Ralliartot, ahová a Dacia a Duster sajtónapot szervezte, csak annyit kérdezett: "Idáig eljöttetek egy fotózás miatt?"

Élőben teszteltük az autót! Olvassátok el a lassan befejeződő, blogszerű, élményalapú tesztet az Autolaboron! Az utolsó oldalról induljatok visszafelé!

Hát, el! És meggyőződésem, hogy nem volt hiba, mert olyan fényképek készültek menet közben és álló helyzetben is a Lancer Ralliartról, amelyekért érdemes volt körülbelül 30 liter benzint beleégetni a levegőbe! 

A Ralliart pirosához hozzáadtuk a pusztító vihar után ébredező erdő zöldjét, a bixenon fényszórókat megkínáltuk némi sötétséggel. A külső-belső felvételeket közösen készítette Juhász Márton, a blog fotósa, illetve Gerlei Balázs, aki korábban az Autolabor munkatársa volt. Igazi csapatmunka! A fotózásra egyébként Szokolya fölött, Királyrét felé, illetve a Szokolyát Kóspallaggal összekötő úton került sor. Néhány fotót még az Autolabor olvasói sem láttak, nektek mutatjuk meg őket először! Reméljük tetszenek! Ha elolvasnátok az élő tesztet, akkor kattintsatok ide!

Címkék: mitsubishi

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr362033386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása