A Citadellánál volt a gyülekező, de az egyik Ferrari az M7-esre keveredett...

Kattintsatok a fotóra vagy ide a tegnapi nap fotóihoz! 

Címkék: gran turismo budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://napiauto.blog.hu/api/trackback/id/tr952113104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PorscheLux 2010.07.16. 23:49:18

Kiváncsi lennék az autócsodák rendszámkereteire. Ugyanis a trend az, hogy vége a ragyi, gagyi műanyag rendszámkereteknek. A műanyag rendszámtartó krómozását is be kell fejezni. A műanyag rendszámtartónak leáldozott. Aki kicsit is ad magára nem aggat a több tíz millió forintos autójára 300 forintos, szervíz, műhely, kereskedő reklámjával ellátott vacak műanyag rendszámkeretet!!!
Mióta 1 hónapja megvettem az igényes CarSign nemesacél keretemet több barátom is rácuppant. Persze csak az igényesek. A többiek még kivárnak. Hogy mire, azt nem lehet tudni, mert előbb-utóbb ők is rá fognak jönni, hogy az igényes tulaj igényes autója akkor tökéletes és befejezett, ha a rendszámkerete is igényes.
Szóval ha rendszámtartó, akkor: www.CarSign.hu
vagy www.rendszam-keret.hu

sgarde 2010.07.17. 22:30:35

A reklámos faszikat nem lehet innen kiutálni???
süti beállítások módosítása